top of page

Inbjudan till frukostträff med Virserums sparbank!

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag


Virserums Sparbank välkomnar dig, tillsammans med Atrinova Affärsutveckling AB, till en träff med information om hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. Atrinova förklarar vilka stöd som finns för dig som företagare, både för innovation och affärsutveckling. Vi på banken berättar hur vi kan vara behjälpliga med finansiering av ditt företag när företaget utvecklas. Både Atrinovas som Virserums Sparbanks rådgivning är kostnadsfri och under sekretess, vilket gör att du kan känna dig trygg och vi kan ha en öppen och berikande dialog.

Vi vill även ge möjlighet för dig att träffa andra företag, att dela varandras tankar och bygga relationer. Nätverka och knyta bärkraftiga kontakter för framtida affärer under enklare former helt enkelt!


När: 24:e oktober kl 08:00 – 09:30

 Var: I Virserums Sparbanks lokaler på Storgatan 41, Högsby

Vi bjuder på enklare förtäring i form av fralla och kaffe/te.

Senaste anmälningsdatum 22/10, men anmäl dig gärna innan! (glöm inte ange ev allergier)

Anmälan till: info@atrinova.se     

Du vet väl att:

·       Virserums Sparbank värnar vår lokala marknad, de lokala företagen och människorna i vår närhet. Virserums Sparbank är ett lokalt företag som utgör navet i samhället.

·       Atrinova Affärsutveckling stöttar idérika personer som vill starta och etablera företag eller utveckla nya innovationer i vår region och jobbar på uppdrag av Högsby kommun och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning under sekretess!

 

Välkommen att knyta kontakter och informera dig om vad vi kan göra för ditt företag!


 






Comments


bottom of page